Μια μοναδική εμπειρία ζήσανε το Σαββατοκύριακο των Βαΐων του 2024, οσοι τυχεροί συμμετείχαν στον Αγωνα του ομίλου μας, αφου έζησαν απο κοντά  τον πλου του ιστορικού ιστιοφόρου σκάφους BELEM που μετέφερε την ολυμπιακή φλόγα στην Γαλλία. Το σκάφος απέπλευσε απο τον Πειραιά λίγο πριν τις 11 και συνοδεία των σκαφων του αγωνα αλλα και σύσσωμης της ναυτικής κοινότητας κατευθύνθηκε προς τον Φαληρικο Ορμο προκειμένου να διασχίσει την γραμμή εκκίνησης του αγωνα ενώ ο κυβερνήτης απηύθυνε χαιρετισμο προς τα αγωνιζόμενα σκάφη! 

Έτσι λίγο μετα τις 12 δόθηκε η εκκίνηση για ολα τα σκάφη με λιγο αερα και μεταβλητές συνθήκες. Ο βόρειος άνεμος έκανε δειλά και κατα περίπτωση την εμφάνιση του, οδηγώντας πολλά σκάφη σε εγκατάλειψη. Λίγο πριν τις 7 το απόγευμα το σκάφος ΑΦΡΟΕΣΣΑ πέρασε πρώτο την γραμμή τερματισμου, ακολουθούμενο από οσα ειχαν απομείνει στον στίβο. Το βράδυ στις εγκαταστάσεις του Ναυτικου Ομιλου Αιγινας εγινε η απονομή του επάθλου LineHonors και διανομή αναμνηστικών στους αγωνιζομένους. 

Την Κυριακή ο Αίολος άνοιξε τον ασκο του, και ετσι τα σκάφη με βόρειους ανέμους περι τους 20 κομβους ταξίδεψαν ορτσα και τερμάτισαν το μεσημερι.

Στην κατηγορία Performance μεγάλος νικητης το σκάφος ΑΦΡΟΕΣΣΑ, στα SPORT το σκάφος ΙΣΙΔΩΡΟΣ ενω στα NS το σκάφος ΑΝΙΜΑ.

Καλο Πασχα σε ολους τους συμμετέχοντες με υγεία!

 

Joomla Extensions

O ΝΟΕΦ σας προσκαλει ολους στον αγωνα Αιγινας το τελευταιο Σαββατοκυριακο του Απριλιου στην ομορφη και ανοιξιατικη Αιγινα.

Στην Αιγινα το απογευμα του Σαββατου,  θα βραβευθει το πρωτο σκαφος που θα τερματισει (LINE HONORS) !

Περισσοτερα στον επισημο πινακα ανακοινωσεων.