Το σκάφος του ομίλου μας MY WAY, GRE-42 με κυβερνήτη το μέλος μας Φαίδωνα Κυδωνιάτη και πλήρωμα τους Στέλιο Σωτηρίου, Αντώνη Μανωλάκη, Μάνο Παπαγεωργίου, Βασίλη Παπαδάκη, Λένα Πορταρίτου, Σπύρο Μανωλάκη, Κατερίνα Σκόνδρα, Αλέξανδρο Βλάχο, Θοδωρή Πολυχρονίδη, Ελίνα Διαμαντάκη και Στέργιο Λεονταρίδη, κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία ORCi-A στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ORC International 2015! Η κυριαρχία του MY WAY ήταν απόλυτη, καθώς από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης το σκάφος έλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία του, την οποία και διατήρησε μέχρι το τέλος των ιστιοδρομιών.

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν εξαιρετικά σκάφη με εμπειρότατους ιστιοπλόους, που αποτελούν την αφρόκρεμα της αγωνιστικής ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης στη χώρα μας, γεγονός που κάνει τη νίκη του MY WAY εξαιρετικά σημαντική.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ORCi 2015 διεξήχθη στο Φαληρικό Όρμο από 9-13 Σεπτεμβρίου 2015 και ήταν μια διοργάνωση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Το Πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετείχαν 17 αγωνιστικά ιστιοπλοϊκά σκάφη ανοικτής θαλάσσης χωρισμένα σε δύο κατηγορίες, περιελάμβανε μια offshore ιστιοδρομία και σειρά ιστιοδρομιών όρτσα-πρύμα (7 για την κατηγορία ORCi-A και 6 για την κατηγορία ORCi-B).

Αποτελέσματα Πανελληνίου Πρωταθλήματος ORCi 2015

Φωτογραφίες του σκάφους από τον αγώνα: